0,00€ Αγορά

Τρόποι Αποστολής

Με αγορές άνω των 150 € και βάρος έως ορίου των 15 kg το κόστος αποστολής είναι ΔΩΡΕΑΝ για Εντός Αττικής.

Με αγορές κάτω των 150 € το κόστος αποστολής είναι:

α) Εντός Αττικής

Το κόστος αποστολής είναι: έως 2 kg 3 € και για κάθε 1 kg +0,30 € (εμπεριέχεται ο ΦΠΑ).

β) Χερσαία Ελλάδα

Το κόστος αποστολής είναι: έως 2 kg 3,5 € και για κάθε 1 kg +0,40 € (εμπεριέχεται ο ΦΠΑ).

γ) Νησιωτική Ελλάδα

Το κόστος αποστολής είναι: έως 2 kg 3,5 € και για κάθε 1 kg +1 € (εμπεριέχεται ο ΦΠΑ).

Αποστολές εντός Ελλάδας

Η αποστολή της παραγγελίας σας σε όλη την Ελλάδα γίνεται μέσω του συνεργαζόμενου με το κατάστημα μας ταχυμεταφορέα (ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ). Αφού γίνει αποστολή, η παραγγελία αποκτά αριθμό αποστολής.

Για δυσπρόσιτες περιοχές ο πελάτης ενημερώνεται πριν την αποστολή για τυχόν επιβάρυνση.

Χρόνος αποστολής/παράδοσης

Η αποστολή της παραγγελίας γίνεται γενικά εντός μίας (1-4) εργάσιμων ημερών από την επιβεβαίωση της. Επιβεβαίωση της παραγγελίας απαιτείται σε ορισμένες περιπτώσεις εφόσον αυτό κρίνεται απαραίτητο από το κατάστημά μας.

Ο χρόνος παράδοσης της παραγγελίας σας εξαρτάται σε κάθε περίπτωση από την περιοχή στην οποία αποστέλλεται αυτή και τον μεταφορέα.

Σε κεντρικές πόλεις της Ελλάδος η παράδοση πραγματοποιείται εντός 1-4 ημερών από την ημέρα παράδοσης της παραγγελίας στον ταχυμεταφορέα και εφόσον δεν συντρέχουν λόγοι δυσμενών καιρικών συνθηκών ή αδυναμίας εύρεσης του πελάτη από τον ταχυμεταφορέα. Σε δυσπρόσιτες περιοχές το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα αυξάνεται ανάλογα με το δυσπρόσιτο της περιοχής.

Σε κάθε περίπτωση η εταιρεία μας καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση του πελάτη από τον Ταχυμεταφορέα και δεν φέρει ευθύνη για τυχόν καθυστερήσεις στην παράδοση.

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ
Χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση. Η παράδοση μπορεί να γίνει στις ώρες λειτουργίας του καταστήματος μας (Δευτέρα - Παρασκευή 07:30 - 17:00 και Σάββατο 08:00 -14:30)

ΧΡΕΩΣΗ ΟΓΚΟΥ ΔΕΜΑΤΩΝ
Στα ογκώδη δέματα μετράει το ογκομετρικό βάρος το οποίο υπολογίζετε με τον εξής τρόπο:  
ΜΗΚΟΣ(cm) Χ ΥΨΟΣ(cm) Χ ΠΛΑΤΟΣ(cm) / 5000 = ΒΑΡΟΣ ΣΕ ΚΙΛΑ

Βάση των κανονισμών ΙΑΤΑ η χρέωση γίνεται σύμφωνα με το αποτέλεσμα της ογκομέτρησης από τον προαναφερώμενο τρόπο (ΜΧΥΧΠ/5000=KG)

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Ο πελάτης έχει δικαίωμα επιστροφής των προϊόντων εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την παραλαβή της παραγγελίας  όπως ακριβώς ορίζεται από το Ν.2251/1994 αρ.3ε παρ. 1.Εφόσον αυτό γίνει χωρίς να έχουν χρησιμοποιηθεί τα προϊόντα και με την ταυτόχρονη αποστολή όλων των συνοδευτικών (απόδειξη λιανικής, καρτελάκι προϊόντος κ.τ.λ.) και αφού μας έχει προηγουμένως ενημερώσει σε κάθε περίπτωση για την επιστροφή μέσω email στο info@kentroantilas.gr. Τα έξοδα επιστροφής των προϊόντων επιβαρύνουν τον πελάτη και η επιστροφή γίνεται με την εταιρεία courier της επιλογής του. Σε περίπτωση που διαπιστωθεί η χρήση των προϊόντων αυτά θα αποστέλλονται ξανά στον πελάτη. Σε περίπτωση που έχουν τηρηθεί όλοι οι όροι επιστροφής, ο πελάτης δικαιούται να λάβει πλήρη επιστροφή χρημάτων, η οποία θα γίνεται αποκλειστικά μέσω τραπέζης κατόπιν συνεννόησης με την εταιρεία μας. Αν η αγορά έχει γίνει μέσω Paypal επιβαρύνεστε και με το κόστος προμήθειας της Paypal. Για την αποφυγή ταλαιπωρίας καλό είναι να ελέγχετε κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας την κατάσταση των προϊόντων και την συσκευασίας τους προκειμένου να διαπιστωθούν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο προϊόν, λάθος προϊόν κτλ.).

Ακύρωση Παραγγελίας - Αλλαγές

Ο χρήστης έχει την δυνατότητα πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας να μεταβεί στην προηγούμενη σελίδα και να αφαιρέσει τα προϊόντα από το καλάθι του. Εφόσον η παραγγελία ολοκληρωθεί ο χρήστης μπορεί, κατόπιν συνεννόησης με την εταιρεία μας, να επιστρέψει το προϊόν του εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παράδοσης. Σε περίοδο προσφορών ή εκπτώσεων μπορούν να πραγματοποιηθούν μόνο κατά την διάρκεια αυτής της περιόδου. Αν η παραλαβή της παραγγελίας πραγματοποιηθεί μετά το πέρας των προσφορών ή των εκπτώσεων υπάρχει η δυνατότητα αλλαγής έως και πέντε εργάσιμες μέρες από την ημέρα παραλαβής του πακέτου από τον πελάτη. Για να γίνει δεκτή μια τέτοια επιστροφή θα πρέπει το προϊόν να μην έχει χρησιμοποιηθεί με οποιοδήποτε τρόπο, η κατάστασή του να είναι άρτια και να συνοδεύεται από όλα τα αποδεικτικά του (ταμπελάκια, απόδειξη κλπ).